Meget mere glutenfri i 14 dage

//Indlægget er lavet i samarbejde med REMA1000.

headerBlogger_1634x900

Jeg har i forbindelse med mit samarbejde med REMA1000 fået en rigtig sjov udfordring – Er det muligt kun at handle i REMA1000 i 14 dage?

Jeg sagde selvfølgelig straks ja til sådan en udfordring, da jeg for det første elsker nye udfordringer og for det andet tænkte det kunne give et endnu bedre kendskab til hvilket produktsortiment de her.

Det åbenlyse i udfordringen ligger i, at jeg nu skal til at tænke over kun at køre ét sted hen, normalt handler jeg jo i den butik, som lige logistisk set passer bedst ind i hverdagens andre planer. I de 14 dage skal jeg planlægge dagen efter at handle i REMA og det sortiment de nu har den dag.

Den anden ting er, at jeg ikke må bruge af mit lille glutenfrie lager. Nu ved jeg ikke hvordan det ser ud hjemme hos jer læsere, men jeg har altid skuffer og skabe fyldt med glutenfrie sager. Det gør, jeg aldrig løber tør for noget og altid kan lave den mad jeg får lyst til, også selv om der skulle være udsolgt og tomme hylder i de lokale supermarkeder.

Det er altså en super sjov udfordring og jeg glæder mig, til at se hvordan det går. Jeg vil løbende opdatere jer herinde på bloggen, om hvordan det går, måske I også kunne tænke jer være med i denne lille udfordring?

Pernille

, ,

2 Responses to Meget mere glutenfri i 14 dage

  1. Ilse Mortensen 4. juli 2016 at 1:31 #

    Hej, jeg ville blive meget glad, hvis i ville lave en madplan på glutenfri kost, altså morgenmad, frokost og aftensmad. En madplan til hver uge.

    • Pernille 6. juli 2016 at 11:30 #

      Hej Ilse 🙂 Mange tak for din besked 🙂 Jeg har nogle gange lavet en madplan for aftensmad og de seneste også med forslag til frokost og snacks. Du kan finde dem ved at søge på madplan oppe i hjørnet til højre 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.