Glutenfri på MASH Odense

Endelig, endelig, endelig har vi fået MASH til Odense, de åbnede i starten af december og ligger lige ved Flakhaven i de fineste lokaler med udsigt over Rådhuspladsen.

Mange har nok stødt på de hvide tallerkner med rød kant rundt på forskellige sociale medier, men ved du ikke hvad MASH er, så lad mig slå fast at det er et steakhouse af den ekstravagante slags. Jeg var derfor ikke sen til at sige kæmpe ja tak, da jeg sammen med nogle af byens andre Odensebloggers, blev inviteret på en middag med cocktails for at prøve menuen af og se hvad MASH Odense har at byde på.

Vi startede aftenen i baren som foruden at være VIRKELIG Instagram-værdig også laver fortryllende cocktails. Jeg selv fik en Old Fashioned som på MASH bliver serveret med en kæmpe klump is med MASH-logo brændt ned i, hvor sejt er det ikke lige? De andre fik alt fra søde til sure drinks, som jeg var så heldig at sippe lidt af, også virkelig lækre. Det kommer ikke som en overraskelse at de drinks var så gode, for bag baren står faktisk en gammel bekendt (ham her), som virkelig kan finde ud af at svinge en flaske. Han har Ultimative Cocktails, så skal du holde fest med abnormt gode drinks kan det anbefales at tjekke hans side ud.

Efter drinks blev vi sat til bords hvor vi fik et udvalg af forskellige forretter, for på den måde at kunne give den bedste anmeldelse af stedet som muligt. Oh My, hvor var der mange lækre ting. Vi fik flere forskellige ting og restaurant chefen var så venlig at guide mig igennem hvilke forretter, som kan laves i glutenfri. Det indebar blandt andet deres tun tatar, MASH tatar og de kunne lave glutenfri brød til deres Batallé Serranoskinke. Egentlig er jeg ikke den store fan af tartar, men den MASH tatar smagte virkelig godt og var ret spicy hvilket tog tanken væk fra at man sad og spiste råt kød. Alle tre helt vildt lækre forretter, som jeg til hver en tid vil anbefale at man kaster sig over. Til forretterne fik vi en Riesling hvidvin som virkelig havde den perfekte balance mellem sur og sød, en vin jeg så absolut kunne overveje til det kommende bryllup, selv om jeg frygter den ligger i den pricy ende.

Men nu til det, som MASH er mest kendt for, deres fantastiske bøffer. De har et bredt udvalg af særklasse kød fra nærmest hele verden og vi fik lov til at smage både dansk og amerikansk sammen med flere forskellige af deres tilbehør. Vi fik sprøde fritter, spinat og tomatsalat sammen med to forskellige saucer. Alle glutenfri og smagfulde som bare pokker. Skal man på MASH kan det virkelig anbefales at der rundt om bordet vælges lidt forskelligt og man så på den måde kan dele de forskellige ting som vi gjorde. Restaurant chefen fortalte at det oftest anbefales til deres gæster, da en del af deres atmosfære er at man skal hygge sig og opleve en masse lækkerier når man er på besøg. Det er også hyggeligt at man på den måde kan dele udbrud som “Nøj, den her bearnaise er vanvittig god”” eller “Har du smagt det amerikanse kød, det er jo sindssyg mørt!”. Til kødet fik vi en Syrah rødvin som havde den helt rigtige kraft til det møre kød og mange tilbehørs retter, som vi fik dertil.

Aftenen blev rundet af med endnu et stort udvalg af desserter, hvor de kan lave både Créme brûlée og en istallerken glutenfri, har var det lidt mere klassisk men begge virkelig gode. Skal du ind forbi, så kan jeg anbefale at spørge til isen, den kokosis var vanvittig god.

De kan altså sagtens håndtere et besøg i glutenfri på MASH og så længe man blot oplyser at der skal være en glutenfri kuvert ved reservationen, så kan de forberede sig og skaffe både brød og is så man frit kan vælge blandt mange forskellige retter og muligheder fra manukortet.

Her nedenfor kan I finde forskellige billeder fra mit besøg, det er bestemt ikke sidste gang at jeg skal derind og sætte tænderne i møre og lækre steaks.

Pernille H Petersen

, , , , , ,

Der er endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.