En fantastisk ret på frokostbordet er varmrøget laksesalat serveret på smørstegt glutenfri softkernebrød. Det passer perfekt til både påske- og julefrokosten og er et element som ikke kræver andet end glutenfri brød for at alle kan spise med.
Jeg har lavet opskriften for REMA 1000 og jeg synes deres nye blanding til et glutenfri softkernebrød er ret så lækkert. Du kan altså også finde opskriften i deres tilbudsavis i denne uge og på deres glutenfri opskriftsunivers på www.rema1000.dk.
Du kan også købe en mørkt kernebrøds melmix hos Løvegården. Det er min egen favorit i en erstatning på et rugbrød.
Varmrøget laksesalat på smørstegt glutenfri softkernebrød
Ingredienser
- 125 g varmrøget laks
- 1,5 spsk. creme fraiche
- 1,5 spsk. mayonnaise
- 1 spsk. hakket dild
- ¼ rødløg
- 1 spsk. citronsaft
- salt & peber
- 4 skiver glutenfri softkernebrød
- 3 spsk. smør
- Ekstra dild eller frisk timian til pynt
Sådan gør du
- Skrab laksen af skindet og kom det i en skål.
- Tilsæt creme fraiche, mayonnaise, hakket dild, fint hakket rødløg og citronsaft.
- Rør det godt rundt så laksen ikke ligger i store klumper og smag til med salt og peber.
- Stil på køl i 20 minutter eller indtil servering.
- På en pande opvarmes smør ved høj-middelhøj varme til det bruser let.
- Placer brødskiverne og steg dem i ca. 2 minutter på hver side.
- Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle eller viskestykke.
- Anret ved at halvere brødet og placer en skefuld af laksesalaten på brødet.
- Top med ekstra dild eller andet grønt.
Du kan få meget mere glutenfri inspiration ved at følge mine sociale medier. Du kan finde mig på Instagram under @glutenfrimagi og på min Facebookside Glutenfrimagi.
Der er endnu ingen kommentarer.