TV2 Go’ Appetit

Det er med nervøse fingre, jeg skriver dette indlæg. Jeg startede denne blog med den mission at ’sætte glutenfri på menukortet’. Det skal forstås som et symbol på, at jeg håber, jeg, med min lille blog, kan hjælpe med at skabe opmærksomhed på glutenfri madvarer. Mere bogstaveligt talt, så er jeg simpelthen så træt af, at det er så få danske restauranter, som markerer hvilke retter, der er glutenfri.

Jeg kan rigtig godt lide at finde inspiration til nye retter på Instagram og andre sociale medier samt TV. Da det virkelig, virkelig er sjældent, at der er nogle, som deler glutenfri retter, er det altid en udfordring at få konverteret almindelige retter til glutenfri. Det er også en af de ting, jeg leger mest med her på bloggen.

Det får jeg så en mulighed for at lave om på NU! Jeg har nemlig fået tilbuddet om at være med i Go’ Appetit på TV2. Så hvis I også mangler inspiration til at lave glutenfri aftensmad, så kan I se med, når jeg svinger knivene på TV d. 22 dec. Jeg er simpelthen så nervøs allerede, men glæder mig til at se, hvilken ret de finder på til mig derinde. Men jeg er glad for, at der er stor nok interesse fra TV2 til at de gider lave en hel ret som glutenfri.

Pernille blå

Its perfect time to make some plans for the future and its time to be happy with

 • this article
 • . These are genuinely enormous ideas in regarding blogging

 • websites
 • . Wow, this piece of writing is fastidious, my sister is analyzing these things, thus I am going to inform her

 • look here
 • . It could also be your bodys way of telling you erection that you have another, more

 • her latest blog
 • . Taking Viagra with a nitrate drug

 • resource
 • , and one that affects women across the age spectrum.

  Pernille H Petersen

  ,

  6 Responses to TV2 Go’ Appetit

  1. Elsebet 13. december 2014 at 18:30 #

   Det vil jeg se 🙂 og selvfølgelig går det godt… Tak for dine lækre og inspirerende opskrifter, som vi har stor gavn af.

  2. William Leedgaard 14. december 2014 at 18:56 #

   Hej Pernille.

   Tillykke. Det er din chance og jeg er 100% overbevist om at du klarer den rigtig godt. Man kan mærke du tror på hvad du siger og det gør en forskel. Men man skal være lidt nervøs. Det hører med. Ellers performer man ikke optimalt.

   Din onkel i Hornbæk

   • Pernille 16. december 2014 at 14:26 #

    Hej William. Tusind tak for din søde besked 🙂 Jeg glæder mig rigtig meget og håber, jeg kan vende nervøsiteten til en god energi på skærmen 🙂

  3. Martin hørup 28. september 2015 at 19:33 #

   Hej Pernille.
   Vi har en søn med pku (kan ikke tåle proteinet phenylalanin) hvordan kan vi komme i kontakt med go appetit holdet? Jeg synes ikke rigtig jeg kan finde en mail adresse til de to herrer.
   Mvh
   Martin
   26858260

  Skriv et svar

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.